Hulpmiddelen

 | 

Antislipmateriaal


Antislipmateriaal, kleur geel

Antislipmateriaal, kleur geelHet antislipmateriaal verhindert het wegglijden van objecten. Het materiaal biedt een vast oppervlak bij het eten, drinken, puzzelen, schrijven, tekenen, en bijvoorbeeld bij het zitten op een stoel of in een rolstoel. Het materiaal kan met een schaar in kleinere stukken op maat worden geknipt. Op rol van 2 meter lang.


Prijs en breedte? Klik op:Antislipmateriaal, kleur blauw

Antislipmateriaal, kleur blauwHet antislipmateriaal verhindert het wegglijden van objecten. Het materiaal biedt een vast oppervlak bij het eten, drinken, puzzelen, schrijven, tekenen, en bijvoorbeeld bij het zitten op een stoel of in een rolstoel. Het materiaal kan met een schaar in kleinere stukken op maat worden geknipt. Op rol 2 meter lang.Prijs en breedte? Klik op:Antislipmateriaal, kleur rood

Antislipmateriaal, kleur roodHet antislipmateriaal verhindert het wegglijden van objecten. Het materiaal biedt een vast oppervlak bij het eten, drinken, puzzelen, schrijven, tekenen, en bijvoorbeeld bij het zitten op een stoel of in een rolstoel. Het materiaal kan met een schaar in kleinere stukken op maat worden geknipt. Op rol 2 meter lang.


Preijs en breedte? Klik op: